torek, 23. oktober 2012

Frej teden

Za jesenske praznike sem tuhtal kam bi jo lahko pičila. Lani sva imela malček več frej dni in v igri Sirijo in Jordanijo, pa sva potem le pristala v slednji čisto na koncu turistične sezone. Luškana destinacija sploh za potepanja na blef.



Zdaj imava na voljo en teden. Ravno prav za kako malček večje mesto. Sem čekiral sajte z avionskimi kartami, na koncu pisal na STA, če imajo kaj ugodnega tip Amsterdam/Istanbul/Big Apple/kakroli po lastni presoji, da le ni predrago, pa so prišle nazaj neke hudo visoke cifre. Predlagali so sicer Barco za okoli 300 ojrov, kar itak odpade ker je a) predrago in b) sva tam že bila. Zanimivo, nekaj podobnega je na STA poslala tudi Špela, ki sicer cilja termin čez novo leto v smeri latinske Amerike/karkoli po lastni presoji, da le ni predrago. No njej so tudi odposlali neke sumljivo visoke cifre in pripisali, da je najbolje, da čez novo leto pač ne potuje nikamor...

Dva dni nazaj sem šele poštekal, da je v tistem podaljšanem frej tednu "vikend - dva dni dopusta - dva dni praznika - dan dopusta - vikend" v bistvu prvi vikend namenjen ljubljanskem maratonu. No še vedno nama ostane "dva dni dopusta - dva dni praznika - dan dopusta - vikend".

Ravno dovolj za kak train trip. Recimo do Prage...

Ni komentarjev:

Objavite komentar

  • Recent Posts

  • Text Widget