četrtek, 1. oktober 2009

Soaking wet.. in alcohol...

V Latacungi sva se zakampirala v enem blazno ql hostalu, potem pa jo mahnila naokoli. Po ulicah je sibal gor in dol nekaksen sprevod s polno muzike, pisanih pajacev, plesalcev in pecenimi prasci nataknjenimi na kol.


From Ecuador
 


From Ecuador

Sva sla pogledat malce bolj od blizu, pa so naju takoj obkolile ene bele kao carovnice z nekaksnimi rogovi, ki se potem vrtijo okoli tebe dokler ne pride saman in te dobesedno zalije z nekaksnim alkoholom iz sladkornega trsa.




From Ecuador


Euuuuu, bljak. Jaz sem zadevo kar dvakrat fasal in na koncu je ze kar kapljalo od mene. Plus smrdel sem kot kak vaski pijancek ob 10h zjutraj. Zadeva ima ene 90% alkohola, ki na sreco kar hitro izhlapi...


From Ecuador


Zadevi se rece Mama Negra festival, ki je bla bla bla zavetnica mesta, bla bla... Saj niti ni pomembno. Vazno je le, da se ga folk napije do bolan'ga. Skoraj vsak se je zvecer opotekal s kaksnim kanistrckom alkota. Okoli devetih zvecer je bil se pirotehnicni spektakel, kjer so prizigali ogromne skulpture, ki so jih sestavljali celo popoldne iz lesenega ogrodja in celega kupa raket, petard in drugih home made eksplozivnih naprav.


From Ecuador


From Ecuador


Vse je pokalo direktno nad glavami ljudi na trgu. Seveda sva se tja pririnila tudi midva in skoraj dobila raketo v glavo. Damjana ima zdaj malce zazgan flis, ampak zur je pa bil strasno ql.


From Ecuador


From Ecuador


Ni komentarjev:

Objavite komentar

  • Recent Posts

  • Text Widget