petek, 26. junij 2009

Pariz

Tale Pariz naju je našel čisto mimo planov. Najina glavna sponzorka Manca nama je odstopila dve karti za let v Pariz. Edina naloga, ki sem jo imel pri tej misiji, je bila menjava imen potnikov na rezervaciji leta. Simpl, kaj gre tu lahko sploh narobe?

Taktično počakaš na pred pred zadnji dan, greš na web, klikneš na spremembo podatkov leta in zaprepaden ugotoviš, da imen se pa ne da zamenjati online. Treba je klicati na neko international cifro, da te lahko olupijo še za kak euro. Ja ok en klic v Anglijo bom pa že zmogel..., kaj gre tu lahko sploh narobe? Kličem cifro, cifra ne obstaja..? Halo? Že na pol poti prijazna teta na drugi strani pove, da preveri kaj kličeš, ker tele cifre pač ni... Hmmm, WTF?! Kako naj zdaj spremenim imena? Ni panike, najdem še eno international cifro. Pokličem, zazvoni in linija pade. Hmmm, WTF?!! Še dobro, da sta ostala le še dva dneva do odhoda. Pišem mejl na myair. Brez odgovora seveda. Potem je Damjana stauhala še en mejl. No tam je trznila ena teta, ki pa se tudi ni več oglašala. WTF?!!!

Zadnji dan pred odhodom sva poslala še par faksov makaronarjem. Sem že počasi začel zlagati cunje nazaj v omaro, ko so spet malo trznili. Pazi ta odgovor: Dear customer changes requested are doing. as soon you'll received new Itinerary confirmation. Wiiii. Sem pa danes dobil še en mail, v katerm me prijazno obveščajo kakšne kontaktne številke imajo. Halo? Zdaj, ko jih ne rabim več, pa itak so iste, kot tiste, ki ne delajo. MyAir je res zakon.

Paris

Ni komentarjev:

Objavite komentar

  • Recent Posts

  • Text Widget