ponedeljek, 5. oktober 2009

Puerto Lopez

Edini izhod pred neizbeznim alkoholnim potopom je bil, da zapustiva Montañito in greva naprej/nazaj, kamorkoli. Ze vceraj so naju zaklenili ven iz hostala, ker nisva znala domov. Plus sefe naju je videl, da sva bila na happy happy hoursih pri sosedu (to pa zato, ker nama ni hotel dati welcome drinka za drugi dan :) Sva nasla zadaj ena vrata. Problem je bil le v tem, da jih najini kljuci niso odklenili. Potem sva nasla en zvonec (ce je sploh zvonil niti ne vem, ker je bila muzika preglasna), vendar ni nihce prisel. ¿WTF? Potem sva se jih nezno lotila. Glej ga zlomka - sezam se je odprl. ¡Juhuhu! Ne bo treba spati v mivki. Zadevo sva zaprla nazaj tako kot je bilo poprej in se odkotalila v sobo.

From Ecuador

Malo visje gor od Monañite je prasno ribisko mestece, na pol ghost town po imenu Puero Lopez. Slisalo se je dovolj dobro. Lonely Planet je napovedal uro in pol voznje. No mi smo bili tam v 50'. Vsi na pol prekozlani, bledi in zeleni. Skratka cela mavrica.

From Ecuador

From Ecuador

Jutri se greva malo vozit z ladjico/colnom/kanujem/kaj-jaz-vem-s-cim na Isla de la Plata. Menda imajo neke ptice gor, ce imas sreco lahko med potjo srecas se kakega kita. Drzite pesti.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

  • Recent Posts

  • Text Widget