sreda, 15. april 2009

Luža 004

Folk rine s košaricami velikonočnih dorot v božje hrame, midva pa na perfektno zmrznjena pobočja Krvavca. Moram priznati, da si nisem ravno veliko obetal od smučarije, ampak tokat je bil sneg res enkraten. Ko k vsem tem dodaš še 20 metersko lužo poleg plaže, bolje res ne bi moglo biti. Po uradnih meritvah naj bi imela kakih 6 stopinj, kar pa tekmovalcev ni preveč motilo.

From Luža 004

Folk se je s polnim gasom metal v meter globoko lužo. Three-sixty je bil skoraj minimum kar je bilo potrebno izvesti, da je zadeva izgledala kolikor toliko ql. Nastopi tistih akrobatov, ki so uspešno prisurfali do drugega brega luže so bili kar malo mim, saj moraš vendar pasti v mrzlo vodo. Halo?

From Luža 004

From Luža 004

From Luža 004

Niso pa bili le riderji mokri do kosti, tudi bystanderji smo bili kar nekajkrat pošteno zaliti. Nisem vedel, da ja moj nikon water proof igrača. Kar parkrat je pošteno curljalo od njega pa se ni dal motit. Rezultat tistih dobrih dveh ur je bilo nekih 700+ fotk. Da toliko materiala pregledaš in vsaj pol vržeš stran pa tudi traja :)

From Luža 004

From Luža 004

From Luža 004

Popoldne sva počasi odkruzala proti domu. Iz bližnje cerkve se je usulo cel kup ljudi. Ja vsak tele ima svoj vesele... Tut midva nisva nobena izjema.

From Luža 004

Cel kup fotk sem natlačil na picaso. Pejte pogledat, mogoče se prihodnje leto vendarle vidimo gor.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

  • Recent Posts

  • Text Widget