sobota, 3. januar 2009

U planine

Nedalec stran iz Salenta - dobrih 10 km, preverjeno - je dolina Cocora. Kao Svica v malem, le da namesto planik rastejo palme. Zadeva je kar visoko, ene 2600m. Sva se pozanimala kdaj gredo jeepi v dolino, ker tako dalec pa ze ne bova hodila. Ob pol osmih sva ze iskala prevoz in ga koncno nasla v eni zakotni ulici. Jeepov je bilo polno, samo nihce se ni hotel premaknit dokler ne bo imel 8 folka v avtu. Kam jih bo dal mi se vedno ni jasno, ampak ok... Sva vztrajno cakala, da pride se kaka zrtev za na najinega Willya, pa ni bilo nikjer nikogar. Kdor je pameten, ob taki uri se spi.

From Colombia


Dobro 10 km tudi ni tako zelooo dalec in sva jo mahnila pes. S sabo sva imela se dva perrota, tako da nama ni bilo dolgcas. Vmes sva se ustavila kao na enem ranger sationu, samo se najim polozaj ni bistveno izboljsal, se vedno sva bila brez koles. Dobro 8 km tudi ni vec tako zelooooooo dalec in sva jo mahnila dalje. Dolina je ze tu ful lepa, samo cesta se vlece kot ponedeljek po praznikih, ane. Naredila sva se cel kup korakov, nakar je Damjana ustavila en avto (ne ni panicno skocila pod kolesa :) Tip in tipka sta sla mal trekat v dolino. Super odlicno, seveda greva zraven. Tipka je bila kar simpaticna, bi jo lahko vzel za domov :) Pravi Damjana, da tudi tipko ni bil slab... bi se ga dalo ponucat.

From Colombia

From Colombia

Zadnji del doline je res ql. Po pobocjih hribov rastejo palme, res enkratna zadeva. Sva se zagrizla v en breg.

From Colombia

Pot ni bila ravno lahka, sva se morala plaziti cez ograjo iz bodece zice in potem sva prisla na sredo vojaskega tabora?!

From Colombia

¿¡WTF!? Po tleh so lezali machine gun-i, vojacki so bili malo naprej... Sva gledala v tla in mrmrala buenas dias, buenas dias ... Vse se je srecno koncalo, fantje so cisto v redu. Na koncu smo se se malo pomenili o politiki in dusevnih tezavah, res so v ql...

3 komentarji:

  1. vse najboljše v novem letu 2009

    lp

    jasna&mato

    OdgovoriIzbriši
  2. Uuuuu dogaja :) ... zdele mal ni blo časa za računalnik se usest in sem dons ugotovila da mam kar velik za prebrat :) ... ful zanimivo branje in super fotke :) ... uzivejta še naprej... mal vama zavidam temperature, čeprov je pa sneg tut fajn :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Jasna: srecno tudi vam, kje pa je Nina?

    Tina: ja upam, da bo kaj snega ostalo tudi za naju... :)

    OdgovoriIzbriši

  • Recent Posts

  • Text Widget