ponedeljek, 30. april 2012

And, off we go

Preden so naju komarji do smrti popikali sva jo mahnila na jug. Če se mal hecam sva bila ravno tako srečna ko sva šla kot takrat ko sva prišla.

Torej spet slabo uro s čolnom do obale. Belize City je še vedno ena čudna prašna luknja. Z nula belizejskimi dolarji v žepu sva morala najprej poiskati eno banko. Peške iz pristanišča do centra ni ravno daleč, je pa zjutraj vse prazno, le par sumljivih fac. Najdeva banko, in benelkota (bankomat ;), ki je delal. Za cesto sva s stolčka dvignila enega taksista, ki po pravici ni zgledal nič kot taksist, in sva ga nahecala, da naju je zategnil do avtobusne postaje. Saj ni bilo daleč, vendar je v LP pisalo, da ni ravno varno in ker sva bila na novo založena z denarjem res ni bilo potrebe, da bi izzivala in šla peš.



Avtobusne postaje - vsaj kolikor sem jih videl - so vse iste: vse so prašne, nekatere imajo še kako hiško zraven ali celo drsno ograjo, ki jo seveda poganja kaka tetica kar na roke, cel kup uradnih pomagačev - kam greš, pojdi na tale busek, kupi karto na busu, daj ruzak sem in morda kak bus.


Na postaji je bil res en sam busek, ki je šel ravno v najino smer in to čez 5 minut. Krasno. Naložila sva se gor in se odpeljala v Dangrigo.


Ni komentarjev:

Objavite komentar

  • Recent Posts

  • Text Widget