torek, 18. januar 2011

Hit pokal tretjič

Haha, hecno je k se spomnim na tale včerajšnji sneg. Sedim v kratkih hlačah v community delu najinega hostla. Rahlo se popam na leseno klopco. Ja včeraj sneg, danes pivo v vrhuncu poletja. Dost dobr.

Kaj je bilo na Krvavcu? Pričakovano razočaranje. Krvavec je tehnično gledano ena velika ledena lučka, ki ima posutega nekaj snegca po strminah. To plus nekaj vetra. Ok, kar dosti vetra. Toliko, da ko si se z rumeno sedežnico guncal proti vrhu in se je ta na najbolj vetrovnem delu ustavila, se ti je po glavi podilo le "¡Jože požen, mi bomo zmrznl!".

No, ko je podlaga le spustila enkrat po 12h, potem se je dalo kar fino potegniti zavoje. Ja takrat sem imel spet nasmeh čez pol obraza. Se je dalo nažgati tudi v narit sneg, sam malce si moral biti pazljiv.

From Hit pokal - Krvavec 2011

Ja tekma. Damjana se je suvereno odpeljala in pristala na četrtem mestu. Očitno so ostale tekmovalke bile toliko bolj suverene. Ne vem... Sem jo potem tolažil še kar nekaj časa, no dokler ni dobila svojega zlatega pokala... :)

From Hit pokal - Krvavec 2011

Če potegnem črto, niti ni bilo tako slabo. Sploh zdaj ko ne zebe in ni prav nič ledeno. Zadnji sneg pred tripom. Kar nekaj znanega, zabavnega folka. Sončk. Malca pod lipo. Pozno spat, zgodaj vstat :)

From Hit pokal - Krvavec 2011

From Hit pokal - Krvavec 2011

From Hit pokal - Krvavec 2011

3 komentarji:

  1. A nista vidva šla na toplo? Ta post ni glih v latino duhu.

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja lih hotla rečt...ti lučka pust krvavc napiš kej o prpopanih hlačah na riti :D in razvnetih pingvinih k jim je tu mač vroče!:)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja čak, to je za nazaj... Deset minut nazaj mi je en Brazilec razlagal, da je že bil v kontaktu s snegom in si ful želi, da bi ga spoznal bolje. :) Tut sneg ni za vse nekaj samoumevnega :) Evo pingvini so že skoraj na vrsti.. ;)

    Lučka.

    OdgovoriIzbriši

  • Recent Posts

  • Text Widget